+
-

Onze vestigingen

Onze eerste Triamantsite is gelegen in Haspengouw. Daarnaast bouwt Triamant aan drie nieuwe sites in Geluwe, Ronse en Aunove. Waar wilt u straks wonen en leven? Midden in de Haspengouwse natuur met zijn prachtige fruitboomgaarden, in het landelijke Geluwe, in het levendige Ronse of het rustige Aunove?

 

Maak hierboven uw keuze en ontdek de vele troeven van Triamant.

 

Triamant

Geluwe

Klik hier

Triamant

Haspengouw

Klik hier

Het landelijke Geluwe, gelegen tussen Ieper en Kortrijk, combineert een krachtige geschiedenis met mooie natuur en stadsdynamiek. De bijzondere Sint-Dionysiuskerk geeft het dorpscentrum haar historische karakter.

 

Lees meer ...

Triamant ligt op een prachtige locatie midden in de Haspengouwse natuur met zijn kenmerkende glooiende landschap. Velm, een deelgemeente van Sint-Truiden, is een klein woondorp midden in de fruitstreek.

Lees meer ...

Halingenstraat 76, 3806 Sint-Truiden

T. 011 886 885

haspengouw@triamant.be

Wervikstraat 41, 8940 Geluwe

T. 056 455 444

geluwe@triamant.be

Triamant

Aunove

Klik hier

Triamant

Ronse

Klik hier

Sint-Maria-Oudenhove ('Aunove' in de volksmond), een deelgemeente van Zottegem, is een pittoresk dorpje aan de voet van de glooiende Vlaamse Ardennen. Deze Poort van de Vlaamse Ardennen biedt natuurliefhebbers en actievere recreanten een waaier aan mogelijkheden.

 

Lees meer ...

Ronse, een levendige en gezellige stad vlakbij de taalgrens, vormt het hart van de Vlaamse Ardennen. In de stadsrand is het aangenaam flaneren langs de prachtige art decopanden en statige herenhuizen die herinneren aan het glorierijke textielverleden van Ronse.

 

Lees meer ...

Ninovestraat 46, 9600 Ronse

T. 055 611 000

ronse@triamant.be

Faliestraat 1, 9620 Zottegem

T. 09 311 10 00

aunove@triamant.be

Bel ons: 0800 24 555

Stuur ons een e-mail

Contact

Webdesign by King Arthur